Privé lunch of diner 

Ben je op zoek naar een lunch of diner waar wij alle zorgen voor u uit handen nemen, dan is een privédiner verzorgd door Delicious Kitchen de beste en meest comfortabele keuze.

We bespreken van tevoren al uw wensen, het aantal gangen, eventuele begeleidende wijnen, de dag, starttijden en het aantal personen. 
Wij verzorgen de tafelaankleding, servies, bestek en eventueel glaswerk. Als u grotere of bijzondere wensen heeft, laat het ons weten, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Als uw gasten arriveren, bieden wij hen een welkomstdrankje en een kleine snack. 
Zodra de eerste gerechten klaar zijn, nodigen wij u uit aan tafel te gaan, zodat wij u kunnen verrassen met een heerlijke lunch of diner.

Ontspan en geniet samen van geluksmomenten.

Privédiner
4-gangenmenu vanaf € 75,50 per persoon*
5-gangenmenu vanaf € 85,50 per persoon*
Meer gangen op aanvraag beschikbaar.

Delicious Wine selectie
Samen met onze wijnprofessional bieden wij u een mooie selectie van witte en rode wijn aan. Toegankelijk voor iedereen en passend bij elke gelegenheid.Verkrijgbaar vanaf € 26,50 per fles en Prosecco kost € 27,50 per fles.

Premium Wijnselectie
Bijpassend wijnarrangement zorgvuldig samengesteld door onze wijnprofessional passend bij uw 4 of 5 gangen menu is beschikbaar vanaf € 35,50 per persoon.

Inbegrepen:
Basis tafelversiering, servies, bestek, servetten en basis tafelaankleding
*Glaswerk alleen in combinatie met wijnarrangement

Niet inbegrepen:
Tafels, linnengoed, meubilair, tenten, enz. In overleg en op aanvraag beschikbaar!

Vanaf 8 personen en/of bij een 5- of meergangenmenu, stellen wij een extra bediende en/of kok in om tijdens het evenement service te verlenen. Toeslag afhankelijk van het aantal personen.

Voor- en nazorg
Voorrijkosten

Minimale afname € 375,- per evenement.

Prijzen zijn inclusief BTW.