Wijn en Spijs proeverij

Til je bedrijfsevenement naar een next level en reis met ons mee tijdens deze wijn spijs proeverij! Proef wat wij proeven en leer hoe wijn en spijs elkaar ook naar een nog hoger niveau kunnen tillen.


Ben je op zoek naar een leerzame en smakelijke wijn spijs proeverij voor je bedrijfsevenement om bijvoorbeeld de connecties met je zakelijke relaties te onderhouden? Of zoek je een originele afsluiting van je teambuilding na een lange dag brainstormen? Dan is dit er één die je niet wilt missen. Proef de sfeer, de wijn en heerlijke gerechten bereidt door een chefkok op jouw locatie.


Is het appel of citrus, is het plantaardig of zijn het mineralen, zijn het kersen, rode bessen of misschien toch pruimen? Eenvoudig of complex, een warm of koel klimaat, eikenhout of misschien wel leer! 

Zet je smaak papillen maar lekker aan het werk en onderga samen met je collega’s of relaties jouw eigen ervaringen tijdens deze wijn en spijs beleving. 


Samen met wijnprofessionals Sofia en Silvia van Vasco Wijn nemen wij je mee in de wereld van wijn en spijs. Vasco Wijn is dé specialist in en importeur van bijzondere en unieke wijnen en delicatessen uit Portugal.

Vasco Wijn en Delicious Kitchen hebben een gezamenlijke passie voor wijn en spijs. Dit delen we graag met jou. Met heel veel plezier presenteren we heerlijke wijn en spijs combinaties, altijd spraakmakend met als doel om er nog lang over na te praten. Gedurfd en verrassend!

Chris toont zijn liefde en passie voor koken en dat zie en proef je direct terug op het bord, vers en ter plaatse voor jullie bereidt. Vasco Wijn doet daar nog een schepje bovenop door hieraan een uitdagende wijn match toe te voegen. 

Wil je ook deze bijzondere wijn en spijs proeverij beleven met je team of zakelijke relatie tijdens een bedrijfsevenement?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. Je ontvangt dan binnen 48 uur een voorstel met daarin een duidelijk beeld wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen maken we een afspraak om kennis te maken, het voorstel in detail te bespreken en de lokatie te bekijken zodat we een goed beeld hebben van wat we ter plaatse kunnen verwachten en aanbieden.

Op naar een smaakvol en leerzaam moment samen!


A sua saúde!

Te boeken vanaf 20 personen